Search

Waarom ik werkplezier zo belangrijk vind

Of je werk nou energie kost of geeft: beide hebben impact op de mensen om je heen. Zo ben ik zelf opgegroeid in een warm en fijn gezin, maar de reden dat werkplezier zo belangrijk voor mij is komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Mijn moeder ging van de politie naar een gemeente waar al gauw duidelijk werd dat ze spijt had van haar keuze. Mijn vader kreeg een bedrijfsongeval op zijn 41e waardoor hij zijn beroep als brandweerman niet meer kon uitvoeren.

Als kind krijg je mee dat je ouders niet lekker in hun vel zitten vanwege werk. Voor mij persoonlijk werd dan ook al snel duidelijk: werkplezier staat voor mij op 1. Ik geloof dat als jij durft op te komen voor je zakelijk belang en jouw werk zo inricht dat het bij jou past in plaats van dat jij je in allerlei bochten moet wringen om aan de voorwaarden van je functie te voldoen, dat jij meer werkplezier ervaart en daardoor een positieve uitwerking hebt om de mensen om je heen. Of dit nu je collega's, familie, gezin of vrienden zijn.

Een wereld waarin mensen met plezier, energie en toewijding werken en dit uitstralen op de mensen om hen heen, dat is waar Chief Happiness Consulting voor gaat.