Yellow color pencil isolated on blue paper background_edited.jpg

Snak jij naar meer werkplezier?

Kom op voor je werkplezier en durf jouw belang te laten horen!

Bekijk hieronder wat Chief Happiness Consulting voor jou kan betekenen

Welkom bij Chief Happiness Consulting

Chief Happiness Consulting staat voor vrijheid, vreugde en verbinding op de werkvloer. Werkplezier heeft niet alleen impact op jou als werknemer, maar ook op de mensen om jou heen: van collega’s, tot vrienden en familie. 

Werk kan energie en een gevoel van vervulling geven. Het kan echter ook de andere kant uitslaan: werk kan energie kosten. Als de werkdag voorbij is, spat de energie dan van je af, of moeten de mensen om je heen je slechte bui of gebrek aan energie incasseren?

Of je werk nou energie kost of geeft: beide resultaten hebben impact op de mensen om je heen. 

Met Chief Happiness Consulting laat ik je aan de hand van coaching en begeleiding ervaren wat de kracht van werkplezier is en hoe je hier zelf invloed op kan uitoefenen.
 Daar profiteren niet alleen jijzelf of je werkgever van, maar ook de mensen om je heen. Kom op voor je werkplezier en durf jouw belang te laten horen!

DSC04032_edited.jpg
Untitled design-13.png

Wat kan Chief Happiness Consulting voor jou betekenen?

Via Chief Happiness Consulting help ik je bij het beïnvloeden van je werkomstandigheden. Of het nu gaat om het vormgeven van je functie of het onderhandelen over je salaris. Ik help jou op te komen voor je zakelijke belang zodat jij meer werkplezier kan ervaren. 

In het 6-delige programma You've got the Power gaan we samen aan de slag om jouw werkomstandigheden te beïnvloeden voor meer werkplezier.  Leer aan welke knoppen van je werkomstandigheden je kan draaien, ontwerp je eigen masterplan en ervaar de positieve impact op jezelf en de mensen om je heen.

Het kan ook zijn dat je geen behoefte hebt aan een uitgebreid programma maar wel meteen actie wilt. Of het nou gaat om het bewust worden van je kernwaarden, (lees: je eigen kompas) óf hulp bij het voorbereiden van een onderhandeling. Je hebt behoefte aan een korte maar krachtige sessie. Dan is het Shot of Power wat voor jou. Deze sessie duurt 1,5 tot 2 uur.