DSC04068.jpg

even voorstellen

Mijn naam is Rebecca Heye en ik ben van bouwjaar 1987. Jep, een millennial!

Ik heb een achtergrond als Europa- en Bestuursdeskundige en voordat ik Chief Happiness Consulting begon heb ik ruim 10 jaar werkervaring als ambtenaar opgedaan binnen een gemeente (Breda) en twee provincies (Zeeland en Gelderland). 

Waarom vind ik werkplezier zo belangrijk?

Of je werk nou energie kost of geeft: beide opties hebben impact op de mensen om je heen. Zo ben ik zelf opgegroeid in een warm en fijn gezin, maar de reden dat werkplezier zo belangrijk voor mij is komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Mijn moeder ging van de politie naar een gemeente waar al gauw duidelijk werd dat ze spijt had van haar keuze. Mijn vader kreeg een bedrijfsongeval op zijn 41e waardoor hij zijn beroep als brandweerman niet meer kon uitvoeren.

Als kind krijg je mee dat je ouders niet lekker in hun vel zitten vanwege werk. Voor mij persoonlijk werd dan ook al snel duidelijk: werkplezier staat voor mij op 1. Ik geloof dat als jij durft op te komen voor je zakelijk belang en jouw werk zo inricht dat het bij jou past in plaats van dat jij je in allerlei bochten moet wringen om aan de voorwaarden van je functie te voldoen, dat jij meer werkplezier ervaart en daardoor een positieve uitwerking hebt om de mensen om je heen. Of dit nu je collega's, familie, gezien of vrienden zijn. 

Een wereld waarin mensen met plezier, energie en toewijding werken en dit uitstralen op de mensen om hen heen, dat is waar Chief Happiness Consulting voor gaat.

  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn studie achtergrond

⇢ Hogere Europese Beroepen Opleiding (HBO), Hogeschool Zuyd (2010)

⇢ Strategisch Positioneren en Lobby, Berenschot (2014)

⇢ Governance en Management van Complexe Systemen (WO), Erasmus Universiteit (2016)

⇢ Strategisch Adviseren in de Publieke Sector, Bestuursacademie (2018)

⇢ Werkgelukdeskundige, HappinessBureau i.s.m. Fontys (2019)

⇢ NLP Practioner & NLP Master Practioner, Global NLP Training (2020)