Werkwijze

Untitled design-10_edited.jpg
Untitled design-13.png

en Waarom samenwerken met Chief happiness consulting?

In principe heb jij niemand anders nodig om je baan te kunnen beïnvloeden, uiteindelijk moet je het immers zelf doen. En over het beïnvloeden van werkomstandigheden zijn genoeg boeken en DIY-instructies te vinden. Waarom dan toch samenwerken met Chief Happiness Consulting?

 

Door het gesprek dat we voeren maak ik je bewust van onbewuste patronen en overtuigingen. De ervaring leert dat dit tot verrassende realisaties kan leiden. De woorden die jij gebruikt en jouw lichaamstaal verraden meer dan je denkt. Hier kom je achter op het moment dat ik je spiegel en mijn bevindingen met je deel. Ik graaf in je onderbewuste.

Ik ben getraind als werkgelukdeskundige, NLP Master Practitioner, ik ben academisch geschoold (Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit). Daarnaast heb ik ruim 10 jaar werkervaring binnen de overheid als EU adviseur, waarbinnen netwerken en beïnvloeden als werkzaamheden centraal staan. Deze expertise en ervaring zet ik in tijdens ons coachingstraject.

 

Vrijheid, verbinding en plezier zijn mijn absolute kernwaarden! Deze mix maakt dat ik jou kan begeleiden bij het verkrijgen van meer werkplezier.